`
 

Passende fotografie

Beeld is een belangrijk onderdeel van een ontwerp. Wanneer u aangegeven hebt dat u zelf geen foto’s hebt, dan kan ik voor passend beeldmateriaal zorgen. Dat kan via stockfotografie of door speciale foto’s te maken voor het onderwerp, zodat ontwerp en beeld één harmonieus geheel vormen. 

 

Tijdens een ontwerpproces doorlopen we verschillende stadia. Tijdens het proces bekijken we ook het beeldmateriaal.

  •  1. Aanleveren beeldmateriaal
  • 2. Uitzoeken beeldmateriaal
  • 3. Maken van beeldmateriaal

Als beeldmateriaal zelf aangeleverd wordt, ga ik kijken naar de kwaliteit en het geschikte formaat van de foto’s. Daar waar nodig zullen de foto’s bijgewerkt/verbeterd worden. 

Op basis van uw wensen gaan we kijken wat een goede keuze is en wat past bij het onderwerp. Eventueel worden de foto’s nog geschikt gemaakt voor het gebruik. Wanneer het aangeleverde materiaal niet geschikt is, kan er gebruik worden gemaakt van stockfotografie of kan ik voor u foto's maken die passen bij het onderwerp.

U hebt aangegeven om nieuwe foto's te maken bij het onderwerp. We kijken wat de juiste locatie is en gaan een reeks foto’s maken waaruit de beste foto's geselecteerd worden. Wanneer u akkoord bent krijgt u de foto's toegestuurd. De foto's zijn geschikt gemaakt voor het web en/of voor drukwerk, afhankelijk van het contract.

 

Bekijk de portfolio

 

Stel uw vraag

Hebt u vragen of wilt u een offerte, schroom niet en neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op