`
 

Oorspronkelijke, verrassende ontwerpen

Pien Design is een grafisch ontwerpbureau. Advisering en ondersteuning voor het MKB bij visuele presentaties in alle mogelijke vormen.
Webdesign is mijn specialisme. Pien Design biedt totaaloplossingen voor uw website: ontwerp, bouw en webhosting.
Ook voor uw huisstijl (logo's, briefpapier, visitekaartjes en dergelijke) en andere grafische uitingen, bent u bij mij aan het goede adres.

Website CMS

De diensten betreffen de vormgeving en ontwikkeling van CMS- en responsive websites. U ben zelf in staat om uw website te onderhouden. We verzorgen de webhosting en domeinnaamregistratie, het onderhoud en/of de restyling van uw website.

Grafisch ontwerp

Een huisstijlontwerp en logo voor uw bedrijf is belangrijk voor de herkenbaarheid van uw bedrijf. Mijn ontwerpen passen bij het karakter van uw bedrijf, zijn eenvoudig en origineel, waardoor u nog meer opvalt.

E-mail nieuwsbrief

Nieuwsbrieven met actuele bruikbare informatie, in plaats van alleen maar reclame, een gegarandeerde manier tot het verhogen van omzet en resultaat.

Passende fotografie

Beeld is een belangrijk onderdeel van een ontwerp. Ik zorg voor passend beeldmateriaal. Dat kan via stockfoto’s of door foto’s te maken die passen bij het onderwerp, zodat ontwerp en beeld één harmonieus geheel vormen.