WebdesignBedrijfslogo's en huisstijlPassende fotografie

Webdesign | CMS


Mijn ontwerpen zijn uniek, opvallend en passend bij uw bedrijf. Ik ontwerp en bouw websites met gevoel en spontaniteit. Kenmerken zijn licht, ruimte, heldere structuur en doelgerichtheid. De websites worden ontwikkeld in het CMS ModX of Wordpress. Veiligheid en service staan hoog in het vaandel. Uw website is dan ook altijd up-to-date.

Veiligheid

Uw website wordt voorzien van een SSL-certificaat en extra beveiliging. Er wordt voor de URL een groen slotje geplaatst.

Responsive

Wat is dat? Uw website wordt geschikt gemaakt voor alle mogelijke beeldformaten, voor zowel de desktop, laptop, smartphone als uw tablet.

Grafisch Design


Uw logo en huisstijl bepalen het gezicht van uw bedrijf. Het is beeldbepalend voor alle publicaties naar buiten toe, zowel online als in drukwerk. Kleur, vorm en eenvoud zijn mijn motto.

Logo ontwerp

Het ontwikkelen van een krachtig logo is het mooiste wat er is. Ik wil de fijnste details, mooiste kleuren en speelse elementen om de uitstraling precies weer te geven.

Huisstijl

Om bijzondere en passende ontwerpen te maken verdiep ik me grondig in het karakter van de ondernemer en het bedrijf. Uiteindelijk komt dat tot uiting in publicaties.

Nieuwe website, logo of  huisstijl nodig?

Contact